Luxe bed & breakfast in Brabant

Bent u op zoek naar een luxe bed & breakfast in Brabant? Ontdek dan de luxe bed & breakfastkamers van Kessels Heerlijkheid! De suites zijn allen voorzien van een privé badkamer met jacuzzi of infrarood sauna. Wilt u even helemaal ontspannen in de sauna? Boek dan een bed & breakfastkamer infrarood sauna.

Overnachten in een luxe bed & breakfast in Brabant betekent genieten. Na een ontspannen nacht slapen op een luxe boxspringbed staat er een heerlijk ovenvers ontbijt voor u klaar. 

Maak overdag een mooie wandeling door de prachtige natuur, langs het water of door het bos. Of ontdek de Brabantse gezelligheid in ’s Hertogenbosch, gelegen op slechts 17 kilometer van Maren-Kessel. Bent u al overtuigd?

Bekijk de kamers van onze luxe bed & breakfast in Brabant

Lavendel suite 2 met spabad

Een lichte suite met ruim tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet. Handdoeken en baddoeken liggen voor u klaar in het badmeubel.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Tulp suite 3 met infrarood sauna

Een rustieke suite met Hollandse details. In de ruime badkamer vind u een infrarood sauna en een regendouche.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Madeliefje suite 4 met jacuzzi

Uw suite waarin uw ruime badkamer is voorzien van een grote tweepersoons jacuzzi, regendouche en separaat toilet.

Voordeel bij meerdaags verblijf

De Roos bruidssuite met spa bad

Een romantische suite voor twee personen. De Roos badkamer (kamer 5) is uitgerust met een uiterst luxe en ruime tweepersoons jacuzzi.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Klavertje suite 6 met spa bad

Een ruime tweepersoons suite met tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet. Handdoeken en baddoeken liggen voor u klaar in het badmeubel.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Luxe bed & breakfast in Brabant = genieten

Om de naam Kessels Heerlijkheid eer aan te doen en u een heerlijk verblijf te bieden, zijn de suites van onze luxe bed & breakfast in Brabant voorzien van alle wenselijke faciliteiten. De suites zijn allemaal sfeervol ingericht en u kunt daarnaast ook genieten van de tuin of de blokhut. U krijgt een uitgebreid ontbijt, zodat u een onbezorgde tijd kan beleven!

Buiten ontspannen

Ook de omgeving draagt bij aan de prettige sfeer van onze luxe bed & breakfast in Brabant. Kessels Heerlijkheid ligt in een rustige omgeving, aan een dijk, waaraan ook het recreatiemeer de Lithse Ham ligt. U kunt hier wandelen of zwemmen, maar de B&B is ook een ideaal startpunt om de oevers van de Maas en de pittoreske Brabantse Maasdorpjes te ontdekken.