Suite met jacuzzi in Bed & Breakfast Kessels Heerlijkheid in Brabant

Het wordt echt genieten in de luxueuze suites van Bed & Breakfast Kessels Heerlijkheid in Brabant. U ervaart pure ontspanning in onze suites met jacuzzi. Gezellig met z’n tweeën genieten in uw ruime 2-persoons jacuzzi. Het badzout hebben we al voor u klaarstaan. Niet alleen in de jacuzzi kunt u helemaal tot rust komen, ook in de ruime tuin voor uw suite kunt u genieten van de rust en stilte in de omgeving.

Lavendel suite 2 met spa bad

Een lichte suite met ruim tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet. Handdoeken en baddoeken liggen voor u klaar in het badmeubel.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Tulp suite 3 met infrarood sauna

Een rustieke suite met Hollandse details. In de ruime badkamer vind u een infrarood sauna en een regendouche.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Madeliefje suite 4 met spa bad

Uw suite waarin uw ruime badkamer is voorzien van een groot tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet.

Voordeel bij meerdaags verblijf

De Roos bruidssuite met spa bad

Een romantische suite voor twee personen. De Roos badkamer (kamer 5) is uitgerust met een uiterst luxe en ruime tweepersoons jacuzzi.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Klavertje suite 6 met spa bad

Een ruime tweepersoons suite met tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet. Handdoeken en baddoeken liggen voor u klaar in het badmeubel.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Heerlijk genieten

Om de naam Kessels Heerlijkheid eer aan te doen en u een heerlijk verblijf te bieden, zijn de suites van de B&B voorzien van alle wenselijke faciliteiten. De suites zijn allemaal sfeervol ingericht en u kunt daarnaast ook genieten van de tuin of de blokhut. U krijgt een uitgebreid ontbijt, zodat u een onbezorgde tijd kan beleven!

Buiten ontspannen

Ook de omgeving draagt bij aan de prettige sfeer van de B&B. Kessels Heerlijkheid ligt in een rustige omgeving, aan een dijk, waaraan ook het recreatiemeer de Lithse Ham ligt. U kunt hier wandelen of zwemmen, maar de B&B is ook een ideaal startpunt om de oevers van de Maas en de pittoreske Brabantse Maasdorpjes te ontdekken.