Luxe bed & breakfast in Brabant

Bent u op zoek naar een luxe bed & breakfast in Brabant? Ontdek dan de luxe bed & breakfastkamers van Kessels Heerlijkheid! De suites zijn allen voorzien van een privé badkamer met jacuzzi of infrarood sauna. Wilt u even helemaal ontspannen in de sauna? Boek dan een bed & breakfastkamer infrarood sauna.

Overnachten in een luxe bed & breakfast in Brabant betekent genieten. Maak overdag een mooie wandeling door de prachtige natuur, langs het water of door het bos. Of ontdek de Brabantse gezelligheid in ’s Hertogenbosch, gelegen op slechts 17 kilometer van Maren-Kessel. Bent u al overtuigd?

Bij Kessels Heerlijkheid kunt u met uw gehele familie of vrienden 6 luxe B&B suites huren voor 18 personen met bijbehorende leef keuken en gezamenlijk zitkamer. U huurt de gehele accommodatie. Bij Kessels Heerlijkheid kunt u met uw gezin twee luxueuze suites huren voor een week of een weekend. U heeft keuze uit 3 combinaties van 2 B&B-kamers, Mogelijk voor 6 personen in 2 kamers. Alle kamers met een wellnes randje zoals een spa bad of zelfs infrarood sauna voor een extra ontspannen verblijf. Combineer uw verblijf bij Kessels Heerlijkheid met het ondernemen van leuke activiteiten in de schitterende omgeving van Maren-Kessel nabij ’s Hertogenbosch. Zo kunt u onder meer een leuke workshop edelsmeden volgen of prachtige wandel- of fietstochten maken. In de buurt zijn ook veel gezellige dorpjes, brocante winkeltjes en galerieën te vinden.

Bekijk de kamers van onze luxe bed & breakfast in Brabant

Lavendel suite 2 met spabad

Een lichte suite met ruim tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet. Handdoeken en baddoeken liggen voor u klaar in het badmeubel.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Tulp suite 3 met infrarood sauna

Een rustieke suite met Hollandse details. In de ruime badkamer vind u een infrarood sauna en een regendouche.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Madeliefje suite 4 met jacuzzi

Uw suite waarin uw ruime badkamer is voorzien van een grote tweepersoons jacuzzi, regendouche en separaat toilet.

Voordeel bij meerdaags verblijf

De Roos bruidssuite met spa bad

Een romantische suite voor twee personen. De Roos badkamer (kamer 5) is uitgerust met een uiterst luxe en ruime tweepersoons jacuzzi.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Klavertje suite 6 met spa bad

Een ruime tweepersoons suite met tweepersoons spabad, regendouche en separaat toilet. Handdoeken en baddoeken liggen voor u klaar in het badmeubel.

Voordeel bij meerdaags verblijf

Luxe bed & breakfast in Brabant = genieten

Om de naam Kessels Heerlijkheid eer aan te doen en u een heerlijk verblijf te bieden, zijn de suites van onze luxe bed & breakfast in Brabant voorzien van alle wenselijke faciliteiten. De suites zijn allemaal sfeervol ingericht en u kunt daarnaast ook genieten van de tuin of de blokhut.

Buiten ontspannen

Ook de omgeving draagt bij aan de prettige sfeer van onze luxe bed & breakfast in Brabant. Kessels Heerlijkheid ligt in een rustige omgeving, aan een dijk, waaraan ook het recreatiemeer de Lithse Ham ligt. U kunt hier wandelen of zwemmen, maar de B&B is ook een ideaal startpunt om de oevers van de Maas en de pittoreske Brabantse Maasdorpjes te ontdekken.