Eten en drinken

eten en drinken in brabantKessels Heerlijkheid biedt vele mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Wanneer u op vakantie bent, is het wel eens lekker om niet iedere avond zelf te hoeven koken. Overigens is dat bij Kessels Heerlijkheid wel mogelijk in de compleet ingerichte keuken. Of u nu zin heeft om in de keuken te staan of niet, bij ons kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden.

Heerlijk barbecueën bij Kessels Heerlijkheid

Geniet van een heerlijke barbecue met vrienden, familie of collega’s. In samenwerking met de lokale keurslager kunnen wij uw barbecue voorbereiden en zorgen dat alles klaar staat voor een gezellig en smakelijk samenzijn.

Wij dekken voor u de tafel en zorgen dat alles klaar staat voor de barbecue. U kunt zelf uw vlees bakken, maar mocht u dat willen uitbesteden dan zorgen wij graag voor een oplossing. Helaas kan het zijn dat het minder mooi weer is in Nederland, maar gelukkig hebben wij dan een alternatief en kunt u binnen barbecueën. Let wel, dit vraagt wel enige voorbereiding omdat we graag willen dat alles er tip top voor u uitziet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 

Boek uw verblijf in het prachtige Brabant

Heerlijk eten, een mooie omgeving en direct het gevoel van een welverdiende vakantie – dat is wat u staat te wachten bij Kessels Heerlijkheid. Met een persoonlijke en service gerichte aanpak maken we het u graag naar de zin. Boek direct voor een heerlijke tijd in het prachtige Brabant!

Inspiratie

View the embedded image gallery online at:
https://www.kesselsheerlijkheid.nl/eten#sigProId445731e768

9,1

33 beoordelingen