Luxe groepsaccommodatie in Brabant

Informatie

luxe groepsaccommodatie brabantOntdek onze luxe groepsaccommodatie in Brabant en geniet van een heerlijk ontspannen verblijf in onze groepsaccommodatie met sauna en jacuzzi. De groepsaccommodatie Kessels Heerlijkheid is geschikt voor groepen tot 18 personen. U overnacht in één van de 6 suites die allen beschikken over een badkamer met jacuzzi of sauna; pure ontspanning!

Tijdens uw verblijf in de luxe groepsaccommodatie in Brabant kunt u optimaal genieten van een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden en even helemaal tot rust komen. Maak een mooie wandeling langs het water, ontdek de gezellige Brabantse steden of volg een workshop bij Kessels Heerlijkheid.

Ontspan en geniet in de luxe groepsaccommodatie in Brabant

Aan een dijkje, met uitzicht op het Brabantse recreatiemeer de Lithse Ham in Maren-Kessel, staat onze groepsaccommodatie Kessels Heerlijkheid. Onze luxe groepsaccommodatie in Brabant is van werkelijk alle gemakken voorzien. Zo hoeft u niks mee te nemen van huis: alles ligt voor u klaar. Vergeet de stapels wasgoed maar, want ook de bedden zijn voor u opgemaakt. Zelfs heerlijk geurend badzout staat op u te wachten.

De suites zijn allemaal uitgerust met eigen sanitair. Een infrarood sauna en vijf jacuzzi’s maken het verblijf heel aangenaam. Badjassen, hand- en baddoeken liggen ook voor u klaar.

In de open keuken van onze luxe groepsaccommodatie in Brabant kunt u mooie gerechten maken, waarna u hiervan in de gezamenlijke woonkeuken of in de grote tuin kunt gaan genieten. U heeft een grote privétuin tot uw beschikking, waar u kunt barbecueën en genieten van bijvoorbeeld een lekker wijntje en een goed gesprek. Ziet u het al voor u?

Overnachten in onze luxe groepsaccommodatie in Brabant = genieten van Brabantse sferen

Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en dat zult u merken in de omgeving. De stad ‘s Hertogenbosch is dichtbij en daar is het altijd gezellig op de terrassen. Daarnaast valt er in de stad veel te ontdekken op cultureel gebied, maar is het ook goed winkelen in de knusse straatjes.

Blijft u liever in de buurt van onze luxe groepsaccommodatie in Brabant, dan hoeft u alleen maar de dijk over te steken voor recreatieplas de Lithse Ham. In dit grote meer kunt u zwemmen, vissen, maar ook zijn er bootjes te huur. Natuurlijk kunt u deze mooie omgeving ook wandelend verkennen.

Vanwege de rust in en rondom de accommodatie, verhuren wij onze accommodatie niet aan groepen jongeren, feestgroepen en dergelijken. Het organiseren van feesten en het draaien van luide muziek is bij deze accommodatie niet toegestaan.

 

Beschikbaarheid en online boeken

Informatie aanvragen