Familieweekend in Brabant? Huur onze luxe groepsaccommodatie

Informatie

familieaccommodatie brabantBent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie voor een familieweekend in Brabant? Ontdek dan onze luxe groepsaccommodatie in Brabant. De luxe groepsaccommodatie bestaat uit 5 geschakelde luxe suites, allen voorzien van een badkamer met jacuzzi. Tevens beschikt de accommodatie over een infrarood sauna voor de nodige ontspanning. Kinderen kunnen zich gedurende het familieweekend uitstekend vermaken in de speelruimte of de speeltuin.

Wat is er gezelliger dan met de hele familie gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje? In de tuin staat een barbecue klaar voor gebruik en staat niets u meer in de weg voor een geslaagd familieweekend in Brabant.

Geniet van de luxe tijdens een familieweekend in Brabant

Aan een dijkje, met uitzicht op het recreatiemeer in Maren- Kessel, staat de luxe familieaccommodatie Kessels Heerlijkheid. De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Zo hoeft u niks mee te nemen van huis: alles ligt voor u klaar en zelfs de bedden zijn voor u opgemaakt. U hoeft zich alleen maar druk te maken om de echt belangrijke zaken: uw eigen familie.

De vijf suites zijn allemaal uitgerust met eigen sanitair. Een infrarood sauna en vijf jacuzzi’s maken het verblijf heel aangenaam. In de open keuken kunt u mooie gerechten (laten) maken, waarna u hiervan in de gezamenlijke dinerruimte of in de grote tuin kunt gaan genieten. U heeft een grote privétuin tot uw beschikking, waar u kunt barbecueën of in de tuinhuis met kachel kan genieten van bijvoorbeeld een lekker wijntje en een goed gesprek met uw familie. Ziet u het al voor u?

Aan het water met de hele familie

groepsaccommodatie bij het waterDe Brabantse groepsaccommodatie Kessels Heerlijkheid is gelegen aan het water. U hoeft alleen maar de dijk over te steken voor recreatiemeer de Lithse Ham. Ideaal en leuk voor de hele familie! In dit grote meer kunt u pootje baden, maar ook zwemmen, vissen of met een bootje varen. Natuurlijk kunt u deze mooie omgeving ook te voet verkennen.

De grote tuin is ook al heerlijk om te verblijven. Tuinmeubilair is aanwezig en u kunt tafeltennissen, sjoelen, of onze huisvarkentjes even aaien.

Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en dat zult u merken in de omgeving. De stad ‘s Hertogenbosch is dichtbij en daar is het altijd gezellig. Voor een dagje uit is voor kinderen (en volwassenen) de Efteling natuurlijk altijd leuk!

De gehele accomodatie 

Vrijdag 17:00 uur tot Maandag 10:00 uur

Maandag 17:00 uur tot Vrijdag 10:00 uur

Onze gehele groepsaccomodatie van alle gemakken voorzien om heerlijk te kunnen genieten.

Mogelijkheden van een verzorgde BBQ tot ons huisgemaakte Pizza menu.

Prijzen vanaf  € 1425,00 laat ons uw wensen weten en we doen u een passend voorstel.

Informatie aanvragen

9,7

32 beoordelingen