Familieweekend in Brabant? Huur onze luxe groepsaccommodatie

Informatie

familieaccommodatie brabantBent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie voor een familieweekend in Brabant? Ontdek dan onze luxe groepsaccommodatie in Brabant. De luxe groepsaccommodatie bestaat uit 6 luxe suites, allen voorzien van een badkamer met jacuzzi of sauna. Kinderen kunnen zich gedurende het familieweekend uitstekend vermaken in en om de accomodatie.

Wat is er gezelliger dan met de hele familie gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje? In de tuin staat een barbecue klaar voor gebruik en staat niets u meer in de weg voor een geslaagd familieweekend in Brabant.

Geniet van de luxe tijdens een familieweekend in Brabant

Aan een dijkje, met uitzicht over de LithseHam in Maren- Kessel, staat de luxe familieaccommodatie Kessels Heerlijkheid. De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Zo hoeft u niks mee te nemen van huis: alles ligt voor u klaar en zelfs de bedden zijn voor u opgemaakt. U hoeft zich alleen maar druk te maken om de echt belangrijke zaken: uw eigen familie.

De zes suites zijn allemaal uitgerust met eigen sanitair. Een infrarood sauna en vijf jacuzzi’s maken het verblijf heel aangenaam. In de ruime keuken kunt u mooie gerechten maken, waarna u hiervan in de gezamenlijke woonkeuken of in de grote tuin kunt gaan genieten. U heeft een grote privétuin tot uw beschikking, waar u kunt barbecueën en genieten van bijvoorbeeld een lekker wijntje en een goed gesprek met uw familie. Ziet u het al voor u?

Aan het water met de hele familie

groepsaccommodatie bij het waterDe Brabantse groepsaccommodatie Kessels Heerlijkheid is gelegen aan het water. U hoeft alleen maar de dijk over te steken voor recreatieplas de Lithse Ham. Ideaal en leuk voor de hele familie! In dit grote meer kunt u pootje baden, maar ook zwemmen, vissen of met een bootje varen. Natuurlijk kunt u deze mooie omgeving ook te voet verkennen.

De grote tuin is ook al heerlijk om te verblijven. Tuinmeubilair is aanwezig en u kunt een gezelschapsspel spelen, sjoelen, of in de aangrenzende weide onze huisvarkentjes even aaien.

Brabant staat bekend om zijn gezelligheid en dat zult u merken in de omgeving. De stad ‘s Hertogenbosch is dichtbij en daar is het altijd gezellig. Voor een dagje uit is voor kinderen (en volwassenen) de Efteling natuurlijk altijd leuk!

De gehele accomodatie 

U kunt bij ons verblijven voor een weekend, langweekend of midweek.

Onze gehele groepsaccomodatie van alle gemakken voorzien om heerlijk te kunnen genieten.

Mogelijkheden voor een verzorgde BBQ.

Beschikbaarheid en online boeken

Informatie aanvragen