Groot vakantiehuis in Brabant huren? Ontdek Kessels Heerlijkheid!

Informatie

familieaccommodatie brabantWilt u een groot vakantiehuis huren in Brabant? Ontdek dan ons grote vakantiehuis in Maren-Kessel; Kessels Heerlijkheid. Het luxe vakantiehuis is zeer geschikt voor een familieweekend, een weekendje weg met vrienden of collega’s. Kessels Heerlijkheid in Maren-Kessel beschikt over 5 grote suites met eigen badkamer én jacuzzi. Dat niet alleen; bij het geheel gerenoveerde Kessels Heerlijkheid kunt u ook genieten van de sauna… Ontspanning gegarandeerd wanneer u een groot vakantiehuis in Brabant wilt huren!

Groot vakantiehuis voor 16 personen in Brabant

Niet alleen de omgeving van Kessels Heerlijkheid is prachtig, het grote vakantiehuis voor 16 personen zelf is dat ook. Het is een groot en vooral luxe vakantiehuis waar u met 16 personen terecht kunt voor een fijne en vooral ontspannen tijd. Kessels Heerlijkheid is werkelijk van alle gemakken voorzien. Alle suites zijn volledig uitgerust met eigen sanitair – niet zomaar sanitair overigens, bij Kessels Heerlijkheid geniet u van een aangenaam verblijf dankzij een infrarood sauna en maar liefst iedere suite heeft een jacuzzi. De grote open keuken is ideaal wanneer u voor de hele familie of uw vriendengroep wilt koken. De privétuin is geschikt voor een buitenlunch of een barbecue, ook staan hier speeltoestellen zodat kinderen heerlijk kunnen spelen in de tuin! Met uitzicht op het Brabantse recreatiemeer ‘De Lithse Ham’ geniet u met uw gezelschap van een heerlijk weekendje weg bij Kessels Heerlijkheid in Kessel!

Huur een vakantiehuis bij Kessels Heerlijkheid

groot vakantiehuisTijdens uw verblijf in het luxe vakantiehuis in Brabant kunt u helemaal tot rust komen en optimaal genieten van een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden. Volg een workshop bij Kessels Heerlijkheid, ontdek de gezellige Brabantse steden of maak een mooie wandeling langs het water. In de omgeving van Kessels Heerlijkheid in Maren-Kessel is er altijd iets te beleven voor jong en oud!

’s-Hertogenbosch is dichtbij gelegen en wordt vaak gekozen als uitstapje, op cultureel gebied is er in deze stad veel te ontdekken maar ook kunt u hier heerlijk winkelen, naar de bioscoop of gezellig een drankje drinken op een terrasje. In ’s-Hertogenbosch behoort en stadswandeling ook altijd tot de mogelijkheden, er is genoeg te zien in deze gezellige stad!

Een dagje eropuit in de buurt van Kessels Heerlijkheid in Brabant!

Ook wanneer u liever in de buurt blijft van het 16 persoons vakantiehuis, is er genoeg te doen; in het recreatiemeer ‘De Lithse Ham’ kunt u vissen en zwemmen, maar ook kunt u hier een bootje huren of een wandeling langs het meer maken. Er is werkelijk voor ieder wat wils.

Naast ’s-Hertogenbosch en De Lithse Ham is Lith op 5 kilometer afstand een plek waar u met uw gezelschap heen kunt gaan voor een leuke middag – bekijk bijvoorbeeld eens de Prinses Maxima Sluizen, de indrukwekkende sluizen zijn echt een aanrader voor iedere leeftijd.

Wilt u binnenkort een groot vakantiehuis huren voor 16 personen in Brabant? Kom dan naar Kessels Heerlijkheid in Maren-Kessel en geniet van de Brabantse gezelligheid!

beoordelingen