Ontdek Brabant tijdens uw verblijf bij Kessels Heerlijkheid

bijzonder omgeving kesselsheerlijkheid04De omgeving van Kessels Heerlijkheid is prachtig. Met uw gezelschap kunt u hier in alle rust wandelen, fietsen of eropuit om cultuur te snuiven in het mooie Brabant. Tijdens uw verblijf in Kessels Heerlijkheid een dagje eropuit in de omgeving? Zeker geen straf! Integendeel, de ligging is perfect: als u de dijk oversteekt, bereikt u recreatieplas De Lithse Ham.

De prachtige omgeving van Kessels Heerlijkheid

Wilt u een dagje doorbrengen op het water? Wanneer de zon schijnt is dit heerlijk. Op de Lithse Ham kunt u een sloep huren voor een rondvaart over de hele plas. Lekker uitwaaien op een zonnige dag. Ook kunt u vissen, zwemmen en zelfs surfen op de Lithse Ham. In Brabant is genoeg te beleven!

In de nabije omgeving vindt u veel gezellige dorpjes, galerieën en leuke winkeltjes. Ook zijn Oss en ’s Hertogenbosch makkelijk te bereiken met de auto. Beiden zijn gelegen ongeveer 15 kilometer afstand van Kessels Heerlijkheid. Absoluut de moeite waard wanneer u eropuit gaat!

Fietsen of wandelen langs de Maas

Daarnaast is Kessels Heerlijkheid een ideaal startpunt voor een prachtige fiets- of wandeltocht langs de oevers van de Maas. Wilt u de omgeving van Kessels Heerlijkheid verkennen maar ziet u geen mogelijkheid om uw eigen fiets(en) mee te nemen? Geen enkel probleem. Bij Verboven Fietsverhuur in Lith kunt u een normale fiets of een e-bike huren. Zij komen de fietsen indien gewenst op locatie brengen.

Liever wandelen dan fietsen? De fietsroutes kunnen vanzelfsprekend ook bewandeld worden.

Fiets- en wandeltip: wij raden aan om langs de Prinses Maxima Sluizen te fietsen/wandelen, een bezienswaardigheid op zich.

Boek uw verblijf in het prachtige Brabant

Een mooie omgeving, heerlijk eten en direct het gevoel van een welverdiende vakantie – dat is wat u staat te wachten bij Kessels Heerlijkheid. Met een persoonlijke en service gerichte aanpak maken we het u graag naar de zin. Boek direct voor een heerlijke tijd in het prachtige Brabant!

Omgeving in beeld

View the embedded image gallery online at:
https://www.kesselsheerlijkheid.nl/omgeving#sigProId1f8c7fe0c7

beoordelingen