Onze B&B

Wij zijn Frouke,Patrick, Sven en Jens. Eigenhandig hebben we de boerderij, de tuin en Bed & Breakfast een uniek karakter gegeven compleet met wat klein vee. Met een persoonlijke en service gerichte aanpak maken we het u graag naar de zin.

Onze Luxe Bed & Breakfast is gelegen aan de dijk bij recreatieplas ‘de Lithse Ham’. In 2010 hebben we de boerderij met schuur gekocht en zijn we begonnen met een rigoureuze verbouwing aan zowel woonhuis als schuur.
De B&B hebben we samen met lokale- ambachtslieden gerealiseerd in de voormalige stallen, waar voorheen vee en tractoren stonden. Nadat alles was leeggemaakt en we een nieuwe vloer hadden gestort, zijn we met de opbouw van de kamers en de keuken begonnen. We hadden allebei een duidelijk beeld van wat er zoal op een kamer aanwezig moest zijn en dat de eigen badkamer wel behoorlijk luxe moest worden. 

De tuin is ook behoorlijk onder handen genomen, deze had na meerdere jaren zonder onderhoud extra aandacht nodig. Met een dag een graafmachine en kleine tractoren werd het karwei geklaard. Tegenwoordig is het een ruime tuin met een brede groenstrook van struiken zodat de gasten in alle privacy kunnen genieten van wat er zoal bloeit en groeit. In 2014 hadden we een stel ransuilen die hun nest in een van de hoge bomen hadden gemaakt. De jonge uilen zijn hier nog steeds en kun je tegen de schemering zien rondvliegen.

Inmiddels hebben we een paar prachtige kippen die dagelijks voor verse eieren zorgen en vier varkens die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden.

De rust en ruimte samen met de locatie zorgen ervoor dat wij ons net zoals onze gasten prima thuisvoelen.

View the embedded image gallery online at:
https://www.kesselsheerlijkheid.nl/over-ons#sigProId512b7eb2bb

beoordelingen